Vákuumozó gépek ajándék vákuum fóliával!

CASO vákuumozó gépek AJÁNDÉK vákuum fóliával!

Vásárolj CASO vákuumozó gépet 2019. október 14. és november 3. között, és ajándékba adunk mellé 50 db, 16×23 cm méretű vákuum fólia tasakot!

CASO VC 300 Pro vákuumozó gép

Háztartási fólia hegesztő gépek

Tartsd frissen ételeidet akár háromszor hosszabb ideig a CASO vákuumozó gépeivel. Vákuumozd le az élelmiszereket, a dupla hegesztés biztonságot nyújt az oxidáció ellen, és a hűtőben is kevesebb helyet foglalnak majd az előre kiporciózott ételek és alapanyagok, így akár egy hétre előre be tudsz vásárolni.

Megnézem

Professzionális vákuumozó gépek

Kamrás fólia hegesztő készülékeink garantálják a gyors és profi vákuumozást és zárást, a nedves, vagy folyadékban gazdag alapanyagok, élelmiszerek esetében is.A húsok, halak, zöldségek marinálása sem okoz gondot a Caso profi vákuumcsomagoló készülékeinek, így kisebb éttermek számára is ideális választás lehet.

Megnézem
VacuChef 70 vákuumozó
Caso Vákuum fólia tekercs 20x600 cm

Fólia tasakok és tekercsek

A főzés- és szakadásálló, bordázott, BPA-mentes tasakok és tekercsek biztosítják a légmentességet, és különböző méretben kaphatók. A fóliák mikrohullámú sütőhöz alkalmasak, ideálisak a Sous Vide főzéshez, és a fagyasztóba is betehetőek.

Vákuum fóliák

CASO Food Manager App

Ragassz QR-kód címkét a levákuumozott élelmiszerekre, és add hozzá őket a személyes élelmiszerlistádhoz a Food Manager alkalmazásban. Így mindig nyomon követheted, hogy mi van a hűtőszekrényedben vagy fagyasztódban, és hogy van-e valami hiányzó vagy rövidesen lejáró alapanyag.

Tovább az applikációra
CASO vákuumozó gépek AJÁNDÉK vákuum fóliával!

Kíváncsi vagy rá, hogy hogyan működnek a készülékek?

Nézd meg a videónkat, amiben adunk pár tippet a vákuumozó gép használatára.

Promóció időtartama: 2019.10.14 – 2019.11.03. vagy a készlet erejéig.

Promóciós szabályzat