Vásárolj most szettben vákuumozó gépet és Sous Vide készüléket 15% kedvezménnyel, és egy doboz ajándék vákuumfólia tekerccsel lepünk meg!

Élvezd a tökéletesen készült, éttermi minőségű ételeket otthonodban, lepd meg magad egy fóliahegesztő géppel és egy Sous Vide bottal. A gépeknek hála, nincs többé kiszárad, vagy odaégett hús, zöldség! Állítsd be az alapanyagnak megfelelő alacsony hőfokra a Sous Vide készüléket, mely ezen a hőfokon tartja az edényben a vizet a megjelölt ideig, tedd bele a levákuumozott halat, csirkét, zöldséget, és 1-2 óra letelte után élvezd a zamatos, ízletes, ötcsillagos minőségű ételeket!

Caso VC150 vákuumozó gép

Az új CASO DESIGN vákuumtechnológiát használva mindig élvezheti az ételeket frissen és ötcsillagos minőségben. Fedezze fel az innovatív technológia előnyeit, amelyek számos lehetőséget kínálnak az élmény és a frissesség újra fogalmazására.

Vákuumrendszerek minden alkalmazáshoz, és fantasztikus prémium kiegészítők az ételek előkészítéséhez!
A főzés- és szakadásálló bordázott tasakok és tekercsek biztosítják a légmentességet, és különböző méretben kaphatók. A fóliák mikrohullámú sütőhöz alkalmasak, és ideálisak a sous vide főzéshez is. A CASO vákuumrendszerek két hegesztett varrással tökéletesen tökéletesen lezárják a légmentes tasakokat. A hegesztési időt is szabályozhatja, mely funkció megkönnyíti a különböző alapanyagok feldolgozását.

Lássuk a gépeket!

A SousVide – a “vákuum alatt főzés” egyre inkább népszerűvé válik a háztartások körében is. Az előnyök nyilvánvalóak: Ha vákuum alatt főzünk, az étel természetes íze megmarad, a hús szaftos, lédús marad, a tápanyagok és vitaminok nem vesznek el, a zöldségek pedig frissek, roppanósak maradnak és megtartják intenzív színeiket.

Olyan egyszerű és tökéletes

A Sous Vide étel elkészítése végtelenül egyszerű. A tökéletes eredmény eléréséhez nem szükséges a használat előzetes ismerete. Ebben az eljárásban az összes alapanyagot olajjal, fűszerekkel és zöldségekkel lezárjuk egy vákuumfóliában, majd állandó, alacsony vízhőmérsékleten főzzük. Nincs szükség másra, mint egy fóliahegesztőre és egy Sous Vide botra.

Megnézem a Sous Vide készülékeket!
79.990 Ft

VC 300 Pro

  • Állítható vákuum erősség
  • Választható hegesztési idő

SV200

  • Időzítő funkció
Elfogyott
69.990 Ft
Beszerzés alatt - Írjon nekünk!

GourmetVAC 180:

  • Eltávolítható vákuum kamra
  • Elektronikus hőmérséklet felügyelet

SousVide bot SV300:

  • Teljesen vízálló (IPX7)