- Teljesen automata vákuumozó készülék a természetes tartósításért – adalékanyagok nélkül
- Az élelmiszerek akár 8-szor hosszabb ideig frissen tárolhatók
- Rozsdamentes acél tok – kereskedelmi használatra alkalmas
- Erős vákuum pumpa, 20 L/perc max. vákuum -0,85 bar
- Biztos vákuumozás, beleértve a kettős hegesztésű varratot is, melynek szélessége 40 cm
- Integrált fóliatároló CASO XXL vákuum tekercshez (40×1000 cm), vágó a fóliatekercsek méretre szabásához
- Digitális folyamatkijelző, érintő vezérlés
- Állítható hegesztési idő – tökéletes vákuum funkció nedves vagy száraz ételek számára
- Állítható vákuum intenzitás – ideális a puha ételek számára
- Impulzus funkció: a vákuum folyamatának kézi vezérlése nyomásérzékeny és folyékony élelmiszerek esetén
- Marinálási funkció: vákuumos tartállyal kombinálva a hús vagy hal nagyon rövid idő alatt intenzíven pácolható
- Vákuumos tartály funkció lágy ételek vagy levesek tartályokba zárása
- A doboz tartalma:
- 1 db 40×1000 cm-es professzionális fóliatekercs
- 10 db 20×30 cm-es professzionális vákuumzsák
- 10 db 30×40 cm-es professzionális vákuumzacskó
- Szilikon vákuumtömlő
CASO FastVac 4000 vákuumozó gép
A Caso FastVac 4000 vákuumozó minden olyan funkcióval rendelkezik, ami a vákuumozást a legoptimálisabbá teheti. Többek között Ön döntheti el, milyen mértékű legyen a vákuum erőssége, valamint optimalizálható nedves illetve száraz ételek vákuumcsomagolására is. Tárolja ételeit minél hosszabb ideig frissen a Caso FastVac 4000 vákuumozó gép segítségével! Exkluzív külseje és prémium minősége megbízható társ.
Beszerzés alatt
Értékelések
Még nincsenek értékelések.