Turmix, ami főz is helyettünk? Bizony létezik, és a Caso CB 2200 turmixgépe épp ilyen!

Krémlevesek, szószok, turmixok is könnyedén, pár gombnyomással elkészíthetőek, és a mosogatás miatt sem kell aggódnod, hiszen öntisztító funkcióval is rendelkezik. A videóból kiderül, hogy hogyan is működik!

 

A hőségben mindenkivel előfordul, hogy másra sem vágyik, mint egy jeges koktélra, turmixra, vagy egy krémes – legyen az meleg vagy hideg – levesre. Aztán már ha csak belegondolunk a munkafolyamatba, elmegy tőle a kedvünk: szeletelés-vágás, állni a főzőlap felett, kevergetni, botturmixot elővenni, aztán ha készen vagyunk még mosogatni is kell.

A Caso CB 2200 főzőmixere a folyamat jelentős részét átvállalja, leveszi a terhet a válladról! Ha megvannak a hozzávalók, csak beleteszed a turmixba, eldöntöd, hogy milyen állagúra szeretnéd, beindítod, és röpke 30 perc alatt már a tökéletes krémlevest tudod kiönteni a tányérodba, és kényelmesen elfogyasztani a teraszon. A mosogatás miatt sem kell aggódnod: 1 liter víz, 2 csepp mosogatószer az üvegkehelybe, és az öntisztító funkciónak hála, mindössze 5 perc alatt tiszta lesz a készüléked!

30-35 perc alatt nem csak egy finom, egészséges és laktató ebédet, vagy könnyű vacsorát varázsoltál az asztalra, de időt is spóroltál, amit eltölthetsz a családoddal a szabadban!