Fizetési és szállítási információk

Fizetési lehetőségek

 • Utánvétel. A fizetés a futárnál történik, minden esetben készpénzzel.
 • Fizetés banki utalással. Ebben az esetben a vásárláskor kiállított számla másolatát mindig megküldjük online a megadott e-mail címre. Kérjük, az utalás előtt ezt mindenképpen várja meg, és az utalás megjegyzésében hivatkozzon a megküldött számlaszámra! A rendelés összegét, valamint az esetleges futárköltséget egy összegben, a következő számlaszámra szükséges utalni: Caffe&Co. Hungary Kft. Unicredit bank 10918001-00000134-50060009
 • Fizetés online bankkártyával: A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a választott fizetési módnak megfelelően az Unicredit Bank vagy az OTP SimplePay fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “Online bankkártyás fizetés” feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Szállítási információk

 • Személyes átvétel. Raktárunk és átvevőpontunk H-P, 9:00-16:00-ig tart nyitva. Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 133-135.
  A személyes átvétel költsége 490 Ft
 • Kiszállítás GLS pontra. Ide kattintva kiválaszthatja a lakhelyéhez vagy a munkahelyéhez legközelebb eső GLS pontot. Magyarországon több mint 500 átvevőpont közül választhat. Ez a szolgáltatásunk 1250 Ft-ba kerül, ha a vásárlás végösszege nem éri el a 20 000 Ft-ot.
 • Házhozszállítás GLS futárszolgálattal. A GLS több éve megbízható partnerünk, így garantáljuk, hogy a választott csomag mindig megérkezik a megadott helyre. A házhozszállítás díja 1990 Ft, ha a vásárlás végösszege nem éri el a 20 000 Ft-ot.
 • 20 000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes GLS futárszolgálattal.

Egyéb fontos tudnivalók a szállítással kapcsolatban

 • Külföldre sajnos nem áll módunkban kiszállíttatni. A futárszolgálattal történő kiszállítások és azok költségei csak Magyarország területére vonatkoznak.
 • A házhozszállítás minden esetben 9-17 óra között történik. Ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! Amennyiben első alkalomra a kiszállítás mégis sikertelen, úgy a futár ennek tényéről értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kézbesítésére.
 • A futárszolgálattal történő akadálytalan kapcsolatfelvétel céljából kérjük mindig olyan telefonszámot adjon meg, melyen a futár elérheti Önt!