Fizetési és szállítási információk

Fizetési lehetőségek

 • Utánvétel. A fizetés a futárnál történik, minden esetben készpénzzel.
 • Fizetés banki utalással. Ebben az esetben a vásárláskor kiállított számla másolatát mindig megküldjük online a megadott e-mail címre. Kérjük, az utalás előtt ezt mindenképpen várja meg, és az utalás megjegyzésében hivatkozzon a megküldött számlaszámra! A rendelés összegét, valamint az esetleges futárköltséget egy összegben, a következő számlaszámra szükséges utalni: Caffe&Co. Hungary Kft. Unicredit bank 10918001-00000134-50060009
 • Bankkártya: A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “fizetés bankkártyával” feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Szállítási információk

 • Személyes átvétel. Raktárunk és átvevőpontunk H-P, 9:00-16:00-ig tart nyitva. Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 133-135.
  A személyes átvétel költsége 490 Ft
 • Kiszállítás GLS pontra. Ide kattintva kiválaszthatja a lakhelyéhez vagy a munkahelyéhez legközelebb eső GLS pontot. Magyarországon több mint 500 átvevőpont közül választhat. Ez a szolgáltatásunk 1250 Ft-ba kerül, ha a vásárlás végösszege nem éri el a 20 000 Ft-ot.
 • Házhozszállítás GLS futárszolgálattal. A GLS több éve megbízható partnerünk, így garantáljuk, hogy a választott csomag mindig megérkezik a megadott helyre. A házhozszállítás díja 1750 Ft, ha a vásárlás végösszege nem éri el a 20 000 Ft-ot.
 • 20 000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes GLS futárszolgálattal.

Egyéb fontos tudnivalók a szállítással kapcsolatban

 • Külföldre sajnos nem áll módunkban kiszállíttatni. A futárszolgálattal történő kiszállítások és azok költségei csak Magyarország területére vonatkoznak.
 • A házhozszállítás minden esetben 9-17 óra között történik. Ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! Amennyiben első alkalomra a kiszállítás mégis sikertelen, úgy a futár ennek tényéről értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kézbesítésére.
 • A futárszolgálattal történő akadálytalan kapcsolatfelvétel céljából kérjük mindig olyan telefonszámot adjon meg, melyen a futár elérheti Önt!