Caso vákuumfóliázó

Ezért használj Caso vákuumfóliázót!

  1. Hosszabban tudod az ételeket tárolni, amelyek tovább lesznek frissek, zamatosak, ha Caso vákuumfóliázó gépet használsz.

– Friss húsok: akár 3-4 napig tudod a hűtőben fagyasztás nélkül tárolni a húst, amely nagy segítség lehet, ha nem akarsz hétköznap henteshez menni

– Zöldségek, gyümölcsök: A gyorsan romló bogyós gyümölcsöket (eper, málna…) Caso vákuum dobozban akár 4-5 napig is frissen tarthatjuk. Pároláshoz a répát, spárgát előkészíthetjük, és lefóliázva tárolhatjuk, hogy lerövidítsük a hétköznapi főzési időket.

Read more

Pulled pork burger

Pulled pork burger Caso módra

Egyre nagyobb teret hódít a pull pork szendvics vagy hamburger formában, amin teljesen érthető, hiszen valódi sült hús van benne! Az előkészítése kicsit hosszadalmasabb, mint ha egy klasszikus szendvicset szeretnénk összedobni, de megéri a fáradozást, főleg ha van kéznél egy Caso Design SousVide készülék!

Read more

A tökéletes smoothie élmény titka

A tökéletes smoothie élmény titka

Ma már mindenki smoothie-t kortyol napközben vagy smoothie bowl –t kanalaz reggelente. Az ízeknek és a színeknek csupán a fantáziánk szabhat határt, viszont az elkészült italok minőségét és íz élményét nagyban befolyásolja az, hogy milyen készülékkel készítjük azt el.  A turmix fordulatszáma, a kések elhelyezkedés és típusa jelentősen befolyásolja a végeredményt.

Read more