Ezért használj Caso vákuumfóliázót!

Ezért használj Caso vákuumfóliázót!

1. Hosszabban tudod az ételeket tárolni, amelyek tovább lesznek frissek, zamatosak, ha Caso vákuumfóliázó gépet használsz.

– Friss húsok: akár 3-4 napig tudod a hűtőben fagyasztás nélkül tárolni a húst, amely nagy segítség lehet, ha nem akarsz hétköznap henteshez menni

– Zöldségek, gyümölcsök: A gyorsan romló bogyós gyümölcsöket (eper, málna…) Caso vákuum dobozban akár 4-5 napig is frissen tarthatjuk. Pároláshoz a répát, spárgát előkészíthetjük, és lefóliázva tárolhatjuk, hogy lerövidítsük a hétköznapi főzési időket.

2. Pácolásban, előkészítésben hasznos társ a Caso vákuumozó készülékek.

– Pácolás: a húsok a pácolástól kapják meg az intenzív ízüket, de sokszor gondot jelent, hogy nem tudunk 2-3 nappal előtte bevásárolni, illetve bepácolni mindent. A vákuum ebben is segít bennünket. Ehhez a Caso vákuum dobozt lehet használni, ugyan úgy mint normál esetben bepácoljuk a húst, és lezárjuk a vákuum dobozt. A levegő távozásával a hús magába szívja a páclevet, és átjárja át a legbelsőbb részeket is. Így, akár 1 éjszaka, vagy néhány óra is elég, hogy előkészüljünk egy grillezésre.

– Előkészítés: fagyasztóba ha vákuumozva tesszük el az előkészített ételeket, egyrészt kevesebb helyet foglalnak, és kevésbé jegesednek le.

– Sous Vide: ehhez az eljáráshoz nélkülözhetetlen a vákuumozó készülék, hiszen vákuum fóliába zárva kell a készülékbe helyezni az ételeket.

3. Tárolás, hűtés, fagyasztás: sok jó falat kis helyen is elfér, ha kéznél van egy Caso vákuumozó.

– Ételmaradékok: Ha egy hétvégi nagyobb sütés-főzésből megmarad az étel, azt könnyedén „tartósíthatjuk” a vákuum technológia segítségével, és akár 4-5 nap múlva újból élvezhetjük az ízeket.

– Fagyasztás: Nyáron nagyon sok zöldséget, és gyümölcsöt teszünk be a fagyasztóba. A legjobb, ha ezt kiporciózva, vákuumba zárva, előkészítve tesszük.

Ami nagyon fontos, a Caso Germany minőségi vákuum tasakjai újrahasznosíthatóak! El tudod mosni őket (kivéve, amelyben nyers hús volt, azt dobd ki), és legközelebb is tudod használni! Fagyaszthatod, forralhatod, nem lesz baja!

 

Tartsd frissen élelmiszereid minél tovább a CASO vákuumozó gépeivel!

Vákuumozó gépekért, fóliákért és dobozokért kattintsda bioban lévő linkre!

Nézz szét webshopunkban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Weboldalunk működéshez cookie-kat használ. Széleskörű funkcionalitáshoz további cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatót.