Pulled pork burger Caso módra

Pulled pork burger

Egyre nagyobb teret hódít a pull pork szendvics vagy hamburger formában, amin teljesen érthető, hiszen valódi sült hús van benne! Az előkészítése kicsit hosszadalmasabb, mint ha egy klasszikus szendvicset szeretnénk összedobni, de megéri a fáradozást, főleg ha van kéznél egy Caso Design SousVide készülék!

Pulled pork burger hozzávalók:

  • 2 kg csont nélküli sertés lapocka
  • BBQ jellegű fűszerpác
  • 6 gerezd fokhagyma
  • Só, bors
  • Hamburger zsömle
  • BBQ szósz
  • Zöldségek ízlés szerint

Pulled pork előkészítése

  1. A húst alaposan fűszerezzük be, vákuumozzuk le és helyezzük be 24 órára 75°C –ra SousVide-ba
  2. További 2-3 órát süssük 110°C-os sütőben, hogy a külseje enyhén megpiruljon
  3. A húst kés és villa segítségével cafatoljuk fel
  4. Keverjük össze a bbq szósszal
  5. Hamburgerzsömlét vágjuk félbe, pirítsuk meg, tegyünk bele zöldséget és húst ízlés szerint

Jó étvágyat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ajándék Café Frei válogatás minden kávéfőző és kávédaráló mellé!Megnézem!
+

Weboldalunk alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Széleskörű funkcionalitáshoz további cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatót. Részletek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás