A tökéletes smoothie élmény titka

A tökéletes smoothie élmény titka

Ma már mindenki smoothie-t kortyol napközben vagy smoothie bowl –t kanalaz reggelente. Az ízeknek és a színeknek csupán a fantáziánk szabhat határt, viszont az elkészült italok minőségét és íz élményét nagyban befolyásolja az, hogy milyen készülékkel készítjük azt el.  A turmix fordulatszáma, a kések elhelyezkedés és típusa jelentősen befolyásolja a végeredményt.

A német tulajdonú Caso Design a trendekkel együtt haladva, folyamatos fejlesztések nyomán smoothie makereket kínál az egészséges életmód elkötelezettjei számára.

Egy turmix esetében nagyban meghatározza a végeredményt a turmix motorteljesítménye, ami egyenes arányban áll a maximális fordulatszámmal. Minél nagyobb fordulatra képes egy turmix, annál tökéletesebb, homogénebb és selymesebb lesz a végeredmény. Az átlagos turmix készülékek, 12.000-18.000 fordulat/perc teljesítménnyel működnek. Ezzel szemben a Caso Design B2000 smoothie blender-e percenként 32.000 fordulatot tesz meg! A kiváló nemesacél vágókésekkel ezen a fordulaton még a keményebb zöldségekből is, mint például a cékla remek smoothie készül.

Ha szeretjük a jeges italokat is, akkor érdemes egy olyan készüléket választani, mint a Caso Design MX1000 üvegkelyhes turmixgépe, amely a normál fokozatmentes szabályozáson túl 3 olyan automata programmal is rendelkezik, mint a jégaprító és a smoothie készítő funkció. Elég csupán beledobálnunk a turmixba az alapanyagokat, és egyetlen gombnyomással a készülék már tudja is a feladatát. Ha elkészült az italunk, akkor a készülék automatikusan leáll. Már csak egyetlen dolgunk marad: élvezni a smoothie kényeztetését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük