Találd meg a számodra tökéletes Caso Design kávéfőzőt vagy kávédarálót, érezd a kávébab aromáját, készíts mennyei kávévariációkat és élvezd a pillanatot!

Kényeztesd magad a Frei kávék egyedi ízvilágával, add át magad a tokiói csokoládéba és sűrű málna aromába forgatott kávészemek élvezetének, érezd a csodálatos mogyoró ízt a Római mogyorókávé lefőzésével, látogass el Miami Beach-re a vanília, fahéj és szerecsendió ízesítésű kávéddal.

Vásárolj 2019. augusztus 12. és 26. között Caso Design kávéfőzőt vagy kávédarálót, és ajándékba adunk egy Café Frei válogatást!

Caso Café Crema One automata kávéfőző

A Café Crema One automata kávéfőző kompakt méretének köszönhetően bárhol elhelyezhető, elegáns, stílusos megjelenése és intuitív kijelzője vendégeidet is lenyűgözi majd. Beépített többszintű darálója, víztartálya és a gőzfúvóka gondoskodik a krémes espresso, habos cappuccino és latte előállításáról. Forró víz funkciójának köszönhetően pillanatok alatt elkészíti kedvenc teáit is.

Café Crema One

Kompakt kávéfőzők

Coffee Compact kávéfőzők a hasznosság és funkcionalitás tökéletes kombinációi. Kompakt méretüknek köszönhetően bárhol elhelyezhetőek, beépített darálójuk és víztartályuk gondoskodik akár 4 adagnyi frissen őrölt kávé előállításáról és lefőzéséről. A kétszintű őrlés és a 30 perces melegen tartó funkció garantálja a friss és zamatos kávé élményét.

Coffee Compact

Barista Flavour kávédaráló

Frissen őrölt kávé a tökéletes kávéélményért! A Barista Flavour kávédaráló segítségével a kávészemek egy pillanat alatt megfelelő finomságú frissen őrölt kávévá változnak. A 150 W teljesítményű erős motor hajtja a 15 fokozatban állítható kúpos őrlőt, amely garantálja az egyenletes darálást. Aromatartó tároló dobozában akár 150 gramm őrölt kávét tárolhat.

Barista Flavour
Caso Barista Flavour kávédaráló