A műanyagmentes július kihívás alkalmával nem csak a műanyagokat próbáljuk száműzni a mindennapjainkból, és környezettudatosabb életmódra váltani, de ezzel együtt tudatosabban elkezdünk odafigyelni az ételekre és italokra, amiket elfogyasztunk, próbálunk egészségesebb alapanyagokat is használni.

Ez nálunk sincsen másképp, így most összekapcsoljuk ezt a két kihívást!

Az egészséges életmód alapja az elegendő zöldség- és gyümölcsfogyasztás, aminek a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, ha beiktatod az étrendedbe a mindennapi turmix és smoothie variációkat, amiknek csupán a képzeleted és az ízlésed szabhat határt!

Vásárolj Caso turmixot és készíts méregtelenítő, energiadús vitaminbombákat nap mint nap az egész családnak!

A műanyagmentes július jegyében most vadonatúj Caso turmixod mellé meglepünk egy BWT vízszűrő kancsóval, így nem kell többé megvásárolnod és cipelned a palackozott vizeket, amik utána a szemetesben végzik! A vízszűrő kiszűri a nehézfémeket, és ízrontó anyagokat a csapvízből, így az eredmény egy tisztább, finomabb és frissítőbb ivóvíz lesz! A BWT szűrőbetétei pedig magnéziumot is juttatnak a vízbe, mely segíti az immunrendszer felépítését, elengedhetetlen az idegrendszer zavartalan működéséhez, továbbá csökkenti a stressz okozta tüneteket, és biztosítja a nyugodt alvást, és nem utolsó sorban, egy sokkal jobb ízélményt ad, így az elkészült turmixok is finomabbak, frissítőbbek és még egészségesebbek lesznek!

Kezd el most, változtass most az életmódodon!

Minden egyben!

Univerzális turmixgép, aminek nem jelet problémát sem a jeges koktél, sem a palacsintatészta mixelése, a turmixkészítésben pedig nincs párja!

MX1000 Turmix

Turmix vákuum funkcióval

A vákuum alatti turmixolás nem más, mint minimális oxigénnel való feldolgozás. Vákuum alatti mixelés esetén elkerülhető az alapanyagok oxidációja, így a C-vitamin és más, oxigénre érzékeny anyagok sokkal tovább maradnak meg, mint a hagyományos mixelés esetében. A már elkészült turmixot is levákuumozhatod a palackokban, így hosszabb ideig lesz friss az italod.

B300 Turmix

Főző turmix

A CB 2200 főző mixer nagyon rövid idő alatt képes friss levest készíteni. Az összetevők párolása és turmixolása teljes mértékben automatikusan zajlik. A közvetlen keverés és főzés miatt a levesek különösen intenzív ízűek. A krémlevesek, szószok, shake-ek, a bébiétel vagy koktél készítése többé nem jelent problémát!

CB 2200 Turmix

Több forgatás, több vitalitás

A nagy fordulatszám biztosítja, hogy a növényi zöld vagy gyógynövény rostjai a szükséges konzisztenciában kerüljenek feldolgozásra. A növényi sejtek cellulózfalait csak 25 000 fordulat / perc felől lebontják, és a létfontosságú tápanyagok hozzáférhetővé válnak az étrendben, így a tápanyagok biohasznosulása megfelelően emelkedik.

B3000 Turmix