- Teljesen automata vákuumozó készülék a természetes tartósításért adalékanyagok nélkül
- Az élelmiszerek akár 8-szor hosszabb ideig frissen tárolhatók
- Rozsdamentes acél tok – kereskedelmi használatra alkalmas
- Erős vákuum pumpa, 20 L/perc max. vákuum -0,9 bar-ig
- Biztos vákuumozás, beleértve a kettős hegesztésű varratot is – szélesség 40 cm
- Integrált fóliatároló CASO XXL vákuum tekercshez (40×1000 cm), vágó a fóliatekercsek méretre szabásához
- Digitális folyamat kijelző, érintő vezérlés
- Állítható hegesztési idő – tökéletes vákuum funkció nedves vagy száraz ételek számára
- Állítható vákuum intenzitás – ideális a puha ételek számára
- Impulzus funkció: a vákuum folyamatának kézi vezérlése nyomásérzékeny és folyékony élelmiszerek esetén
- Marinálási funkció: vákuumos tartállyal kombinálva a hús vagy hal nagyon rövid idő alatt intenzíven pácolható
- Vákuumos tartály funkció lágy ételek vagy levesek tartályokba zárása
- Tartalmaz 1 professzionális fóliatekercs 40×600 cm, 10 professzionális vákuumzsák 20×30 cm és 10 professzionális vákuumzacskó
Értékelések
Még nincsenek értékelések.