- Teljesen automata vákuumozó készülék a természetes tartósításért – adalékanyagok nélkül
- Az élelmiszerek akár 8-szor hosszabb ideig frissen tárolhatók
- Rozsdamentes acél váz
- Erős vákuum pumpa, 20 L/perc max. vákuum -0,9 bar
- Csendes működés, 68 dB alatti munkazaj
- Biztos vákuumozás, beleértve a kettős hegesztésű varratot is, melynek szélessége 30 cm
- Integrált fóliatároló és vágó a fóliatekercsek méretre szabásához
- Digitális folyamatkijelző, érintő vezérlés
- Praktikus zárókar az egyszerű és biztos használatért
- Három fokozatú vákuumozás, két vákuumszint – tökéletes vákuum funkció nedves vagy száraz ételek számára
- Marinálási funkció: vákuumos tartállyal kombinálva a hús vagy hal nagyon rövid idő alatt intenzíven pácolható
- Állítható vákuum intenzitás – ideális a puha ételek számára
- Impulzus funkció: a vákuum folyamatának kézi vezérlése nyomásérzékeny és folyékony élelmiszerek esetén
- A doboz tartalma:
- 1 db 20×300 cm-es professzionális fóliatekercs
- 10 db 28×300 cm-es professzionális fóliatekercs
Értékelések
Még nincsenek értékelések.